Tilaaminen

Bob Systemin kalusteita on helppo yhdistellä moduulisysteemin ja ainutlaatuisen suunnittelutyökalumme ansiosta. Hylly ja kasettimoduulit ovat 425mm leveitä ja 120mm korkeita.

Suunnittelutyökalun 123 avulla suunnittelet itse nopeasti ja helposti autosi kalusteet. Sivulla yksi valitset tiedot kohtaan autovalmistaja, automalli . saat tämän jälkeen 6 ehdostusta joista voit valita.

Sivulla kaksi suunnittelet kalusteet juuri sellaisiksi kuin itse haluat.

Sivulla kolme lisäät haluamasi tarvikkeet ja lisäät nimen ennen kuin lähetämme hintaehdotuksen.

Kalusteet on helppo asentaa, helppoa muuttaa tarvittaessa toiseen ajoneuvoon. Tuotteiden alta löydät monia eri yhdistelmiä, sekä kaikki moduulimme ja tarvikkeemme. Yhdistelmämme rakentuvat pituuden kolmesta moduulista, katso yksityiskohtaiset kuvaukset kohdasta tuotteet. 

Laatikoita voit asetella oman toivomuksen mukaan. Mikäli mikään valmiista ehdotuksistamme ei sovellu , tee oma piirustus suunnittelutyökalullamme ja lähetä se BOB:lle, lähetämme tarjouksen. Me tarjoamme myös erikoisratkaisuja ja monia lisätarvikkeita.

Voit myös tilata autokalusteet suunnittelutyökalun kautta. Asennat kalusteet itse tai asennamme ne puolestasi.

Myynti-ja toimitusehdot

Tilaaminen

Tilauksen tekeminen on helpointa pilvipalvelussamme käyttäen suunnittelutyökaluamme, klikkaa 123 ja piirrä autosi kalusteet juuri sellaiseksi kuin haluat. Laskun lähetämme sähköpostilla. Voit myös tilata sähköpostilla tai puhelimella, mikä sinulle parhaiten sopii.

 

Toimitusaika
Sopimuksen mukaan.

 

Toimitusehdot
Rahtikulut lisätään toimitukseen, käytämme DHL.  Tiedon rahtikuluista saat tarjouksessamme.

 

Palautukset
Bob autokalusteet lähetetään hyvin pakkatuina ja siksi on tärkeää katsoa että tilaamasi kalusteet eivät ole vahingoittuneet kuljetuksen aikana. Emme halua sinun asentavan rikkoutuneita kalusteita , haluamme sinun olevan tyytyväinen kalusteista jotka olet tilannut meiltä. Ennen palauttamista on siitä sovittava BOB.n kanssa. Palautukset on tapahduttava 10 päivän sisällä toimituksesta.
Kuljetuksessa vaurioituneet tuotteet raportoidaan kuljetusliikkeelle. Muista kirjata rahtikirjaan kaikki poikkeamat. Me emme toimita rikkoutuneita kalusteita, tämä on tärkeää meille ja sinulle.

Maksuehdot
Sopimuksen mukaan.

 

Varaumat

BOB ei vastaa painovirheistä netissä,tarjouksissa eikä esitteissä.

 

Takuu
24 kuukautta toimituksesta.